zen one

"FIECARE CLIPA ESTE O CLIPA BUNA"

Lefkada...o insula minunata din Grecia.
     media: 3.67 din 3 voturi

postat de airborner in 2010-06-16 10:03
Acum citeva zile am revenit din Grecia.Fara sa insist in amanunte politice sau economice despre aceasta tara am sa ma refer strict la zona vizitata de mine.Am plecat dimineata devreme si dupa un drum destul de bun am intrat in Bulgaria.Dupa o traversare fara probleme la ora 16 eram la Seres in Grecia unde am si stat o zi.A doua zi dimineata am plecat spre Lefkada.
Dupa un drum extraordinar pe o autostrada sapata in munte , se numeste Egnatia Odos, unde aerul te facea sa te simti in avion am ajuns la Lefkada.Intrarea in insula se face printr-un tunel submarin lung de aproape 2 km. Localitatea cea mai mare se numeste chiar Lefkada si este un port cu multe magazine si taverne .Am sa postez citeva fotografii frumoase pe care le-am facut in concediu.
Am locuit in Nikiana o zona turistica excelenta cu oameni primitori asa cum sint grecii in general. In toate cele 10 zile de concediu am vizitat toata insula inclusiv o croaziera pe mare , croaziera care a durat o zi intreaga.

Nikiana - Porto Galini


Am sa postez data viitoare fotografii din croaziera. Insulele Kefalonia, Megadishi. Itaca, si Scorpion. Apoi extraordinara plaja de la Porto Katsiki , una din cele mai frumoase plaje din lume.

Ei trebuie sa stie ca exista posibilitatea de a fi fericit in aceasta lume trista...
     media: 3.67 din 3 voturi

postat de airborner in 2009-10-19 23:20
Lumea este trista, este nefericita. In inimile oamenilor exista o mare suferinta. Insa acest lucru nu trebuie sa va intristeze, pentru simplul motiv ca, fiind trist, te vei alatura celor aflati in aceasta stare; vei crea o tristete si mai mare. Iar acest fapt nu ajuta cu nimic. Este ca atunci cind oamenii sunt bolnavi iar voi, vazind starea in care se afla, va imbolnaviti la rindul vostru. Dar boala voastra nu-i va putea in nici un caz vindeca; procedind astfel veti mari numarul celor bolnavi. A avea compasiune pentru boala lor inseamna a-i cauta cauzele, motivele care le genereaza suferinta si nefericirea, si a-i ajuta sa inlature aceste cauze. Iar in acest timp trebuie sa ramineti cit mai bine dispusi posibil, deoarece numai bucuria voastra ii poate ajuta, nu si tristetea. Trebuie sa fiti bine dispusi. Ei trebuie sa stie ca exista posibilitatea de a fi fericit in aceasta lume trista...Revenire....................
     media: 3.67 din 3 voturi

postat de airborner in 2009-10-17 00:47

Traieste ca un razboinic, alege intotdeauna cu hotarire una din alternative, insa nu fa niciodata compromisuri. Este mai bine sa fii infrint insa integru, decit invingator prin intermediul unui compromis. Acea victorie nu iti va da nimic in afara de umilinta, in timp ce infringerea lipsita de orice compromis iti va conferi demnitate. Viata este plina de mister: uneori victoria aduce cu sine numai rusine, iar infringerea este ceva plin de demnitate, datorita faptului ca nu a fost admis nici un compromis.


Inima.........................
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de airborner in 2008-09-22 22:45

Trebuie sa fiti atenti sa nu va lasati manipulati de nici o persoana, indiferent care ar fi intentiile acesteia. Trebuie sa va feriti de acesti oameni de bine, care va sfatuiesc sa faceti asa si pe dincolo. Ascultati-i si multumiti-le. Intentiile lor nu sunt rele, insa pina la urma se termina prost. Ascultati-va doar inima. Ea este singurul vostru maestru interior.

Intunericul...........................................
     media: 4.00 din 4 voturi

postat de airborner in 2008-09-22 22:39

Pentru mine intunericul este unul dintre cele mai mari mistere ale

existentei; un mister mult mai profund decit lumina.

Cei ce se tem de intuneric nu vor fi niciodata in stare sa patrunda in

propria lor fiinta. Se vor invirti in jurul ei, insa nu vor ajunge niciodata

in ei insisi.

Iar acest interior reprezinta intunericul si nu lumina, deoarece lumina

vine si pleaca; din clipa in care ai descoperit raza de intuneric din

interiorul tau, ai descoperit ceva etern, indestructibil, ceva cu mult mai

autentic decit viata pe care o cunosteai.

Intunericul este substanta fundamentala pe care este cladita viata.


Din nou pe blog..................despre iubire..........
     media: 3.00 din 2 voturi

postat de airborner in 2008-09-20 11:18

Fiecare doreste sa fie iubit. Aceasta abordare este gresita. Si acest lucru incepe inca din copilarie; copilul mic nu poate iubi, nu poate spune nimic; el nu poate darui, el poate numai primi. Singura sa modalitate de a experimenta iubirea este una pasiva; el primeste de la parinti, de la frati, de la surori, de la oaspeti, de la straini, insa intotdeauna primeste. Prima experienta care se fixeaza in profunzimile inconstientului sau este aceea de a fi iubit. Problema apare pentru ca fiecare a fost copil, si poarta in sine aceasta dorinta de a fi iubit; nimeni nu are alt destin. Prin urmare, fiecare cere: "Iubeste-ma" si nimeni nu daruieste, deoarece partenerul a fost crescut in acelasi fel. Prin urmare, fiintele trebuie sa fie mereu atente ca acest accident aparut in copilarie sa nu se transforme in ceva aflat permanent in mintea lor. In loc sa cereti: "Iubeste-ma", incepeti sa iubiti. Uitati cu totul faptul de a primi; daruiti. Si va garantez ca veti primi foarte mult.

Este posibil asha ceva?................................
     media: 4.00 din 4 voturi

postat de airborner in 2008-03-09 14:31

Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.

O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.

Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.

- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.

- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.

- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.

- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.

- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.

- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. “Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.

Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre “baiatii buni si baietii rai” - dupa gandirea simplista americana.

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.

Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul… periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru “Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval.

O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, “pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua”. Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

2012 pe Terra

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog! Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).

Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.

Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi… 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel “Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.

Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;

- vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;

- banii vor disparea ca necesitate;

- vom intra in Dimensiunea a 5-a;

- ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):

- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;

- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;

- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;

- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, de care vorbesc si vechile scrieri.

“Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;

- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;

- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;

- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

Dupa cartea Istoria Secreta a Omenirii - vol II, aparuta in mai 2006, de Eugen Delcea. Sursa: Newsletterul editurii ForYou.

Amurgul.............................
     media: 3.00 din 3 voturi

postat de airborner in 2008-02-12 10:37
Este un moment în fiecare zi în care nu se poate vedea clar: amurgul. Lumina şi întunericul se amestecă şi nimic nu este pe deplin clar sau obscur.
În majoritatea tradiţiilor spirituale, acest moment este considerat sfînt. Tradiţia Catolică ne învaţă că ar trebui să spunem un Ave Maria la ora şase seara.
În tradiţia Quechuan, dacă întîlnim un prieten după amiaza şi stăm cu el pînă seara, trebuie să începem totul din nou, mulţumindu-i cu un “Bună seara!”
La crepuscul se face bilanţul între om şi planetă.
Dumnezeu amestecă umbre şi lumini ca să vadă dacă Terra are curajul să continue să se rotească .
Dacă Terra nu e speriată de întuneric, noaptea trece – un nou soare străluceşte peste ziua următoare.


Specificul emotiei...............
     media: 1.00 din 1 vot

postat de airborner in 2008-02-11 21:16
Specificul emoţiei este de a izbucni în cele mai imprevizi­bile momente ale existenţei: ne îmbrăţişează, ne sare de gît, ne captează privirea, găseşte energii ascunse care explodează deodată la suprafaţă, prelungindu-ne simţurile puţin către absolut.Pînă atunci credeam în gravitatea esteticului, în solemni­tatea frumuseţii, în grandoarea reţinută a simţurilor, în acel moment le-am descoperit şi fanteziile, elanurile şi plăcerile. O emoţie nu durează, dar ea se imprimă în noi ca un germe­ne. Lasă urme ascunse, chiar dacă noi credem uneori că am pierdut-o, rămîne ca un mic soare interior care ne poate lumi­na cenuşiul greutăţilor cotidiene. Ea devine un rîu subteran care alimentează, fără ştirea noastră, ce e mai bun în noi.Calatoria spirituala.....................................
     media: 3.00 din 2 voturi

postat de airborner in 2008-02-10 09:26
Într-o seară maestrul se adună cu discipolii şi le ceru să facă un foc ca să stea de vorbă împreună.”Călătoria spirituală e ca un foc care arde în faţa noastră,” spuse. “Un om care vrea să aprindă focul trebuie să suporte fumul care-i îngreunează respiraţia şi-l face să lăcrimeze. Aşa e redescoperită credinţa lui. Oricum, odată ce focul a fost aprins din nou, fumul dispare, iar flăcările luminează toate lucrurile din jurul lor –
dîndu-le căldură şi linişte.”
“Dar dacă altcineva aprinde focul pentru el?” întrebă unul din discipoli. ”Şi dacă cineva ne ajută să evităm fumul ? “
“Dacă cineva face asta, este un fals maestru. Un maestru în stare să ducă focul oriunde doreşte şi să-l stingă de cîte ori are chef. Şi, din moment ce nu a învăţat pe nimeni să aprindă focul, e ca şi cum i-ar lasă pe toţi în întuneric.”
Paulo Coelho

 
Termeni si Conditii de Utilizare