zen one

"FIECARE CLIPA ESTE O CLIPA BUNA"

Lefkada...o insula minunata din Grecia.
     media: 3.67 din 3 voturi

postat de airborner in 2010-06-16 10:03
Acum citeva zile am revenit din Grecia.Fara sa insist in amanunte politice sau economice despre aceasta tara am sa ma refer strict la zona vizitata de mine.Am plecat dimineata devreme si dupa un drum destul de bun am intrat in Bulgaria.Dupa o traversare fara probleme la ora 16 eram la Seres in Grecia unde am si stat o zi.A doua zi dimineata am plecat spre Lefkada.
Dupa un drum extraordinar pe o autostrada sapata in munte , se numeste Egnatia Odos, unde aerul te facea sa te simti in avion am ajuns la Lefkada.Intrarea in insula se face printr-un tunel submarin lung de aproape 2 km. Localitatea cea mai mare se numeste chiar Lefkada si este un port cu multe magazine si taverne .Am sa postez citeva fotografii frumoase pe care le-am facut in concediu.
Am locuit in Nikiana o zona turistica excelenta cu oameni primitori asa cum sint grecii in general. In toate cele 10 zile de concediu am vizitat toata insula inclusiv o croaziera pe mare , croaziera care a durat o zi intreaga.

Nikiana - Porto Galini


Am sa postez data viitoare fotografii din croaziera. Insulele Kefalonia, Megadishi. Itaca, si Scorpion. Apoi extraordinara plaja de la Porto Katsiki , una din cele mai frumoase plaje din lume.

Comentarii

1

de vlad

2010-08-15 02:50

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
Termeni si Conditii de Utilizare